Supertrio voor Marianne Vos

Liefst drie reacties kreeg ik naar aanleiding van mijn oproep om een Marianne Vos Cycling Center uit de grond te stampen.

Het Kunstwerk Marianne Vos te Meeuwen en Broek. Foto Piet Hartman

Duizendpoot Henk van Noorloos schreef dat het Willem van Oranje College volle kracht gaat meewerken aan het plan. Hieperdepiep! Een school met pit. Wethouder Peter van der Ven schreef een glanzend idee te hebben, maar hij zit te springen om mensen en geld. Nee, de gemeente geeft geen cent. De elite van Altena doet mee. Wie met een berg geld aan de hemelpoort komt, komt er geheid niet in, zo staat geschreven.

De fanatiekste reactie kwam van advocaat Esther Vroegh. Leuk, maar zo eenvoudig is het niet, schreef ze. Laat topladie Esther Vroegh een echte kuitenbijter zijn. Ze lost in een vloek en een zucht moordzaken op, ze weet waar het geld naar de Bahama’s klotst en ze haalt hebberige mensen in no time uit hun groeibubbel. Ik verwacht dat dit supertrio de sprint aantrekt om ons Marianne Vos een zinvolle oude dag te bezorgen. En Altena een highlight!

Begin van deze eeuw heb ik opgeroepen om tot één Altena te komen. Vrienden verklaarden me voor gek, maar zie… Aalburg, Woudrichem en Werkendam bedrijven nu met horten en stoten de liefde. Het blijkt weer eens dat een mens gelukkig wordt van verbinding en ontwikkeling. Voor mijn cyclingdream hebben we een boerderij met een lap grond nodig. Levenslustige vrouwen van waar ook ter wereld kunnen daar van ons Marianne fietsles krijgen. De befaamde architect Frank Ruiter staat startklaar om, voor een habbekrats, een landgoed met B&B, boerenrestaurant, veldrijbaantje, bijenhotel en een hok voor leefstijlarts Trudy Vlot te ontwerpen. Ze slikken daar geen drugs, geen lachgas, maar puur natuur, zonder round-up en met mate.

Altena gaat echt On the Way to Planet Proof. We hebben maar één groot probleem en dat is de verhitting van de aarde door de mens. 

1 thought on “Supertrio voor Marianne Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.